Sari la conținut

Declarație de accesibilitate

Declarație de Accesibilitate pentru Site-ul Stampops

Ne angajăm să facem site-ul nostru cât mai accesibil posibil persoanelor cu nevoi speciale, inclusiv celor cu deficiențe vizuale, auditive, cognitive și motorii. Ne străduim continuu să îmbunătățim accesibilitatea site-ului nostru pentru a ne asigura că oferim acces egal tuturor utilizatorilor noștri.

Ne asigurăm întotdeauna că site-ul nostru respectă practicile de accesibilitate recomandate prin implementarea principiilor de design universal. Acest lucru asigură că site-ul este flexibil și adaptabil la diferitele nevoi sau preferințe ale utilizatorilor și este accesibil prin diverse tehnologii, inclusiv dispozitive mobile sau tehnologii de asistență.

Ghid pentru Accesibilitatea Conținutului Web (WCAG) 2.1

Ori de câte ori este posibil, site-ul nostru web va respecta Nivelul AA al Ghidurilor de accesibilitate al conținutului web (WCAG 2.1). Aceste linii directoare descriu patru principii principale care determină că site-urile trebuie să fie:

Perceptibil în mod egal - Informațiile afișate pe site și interfața site-ului trebuie să fie prezentabile utilizatorilor în mod egal.
Operabil - Componentele interfeței cu utilizatorul și navigarea trebuie să fie operabile.
De înțeles - Informațiile și funcționarea interfeței cu utilizatorul trebuie să fie de înțeles.
Stabil și lizibil - Conținutul trebuie să fie suficient de stabil și de lizibil, astfel încât să poată fi interpretat în mod fiabil de o mare varietate de utilizatori, inclusiv tehnologii de asistență.

Bara de Instrumente pentru Accesibilitate

Acest site folosește bara de instrumente CodeInspire Accessibility Tool pentru a permite utilizatorilor să personalizeze setările de accesibilitate în funcție de nevoile lor. Acest instrument ajută un utilizator cu nevoi de acces să adapteze fiecare pagină web astfel încât să poată fi consumată indiferent de limitările utilizatorului.

Feedback-ul dumneavoastră este important pentru noi

Ne angajăm să oferim servicii accesibile. Dacă întâmpinați probleme sau aveți sugestii de îmbunătățire, vă rugăm să ne contactați. Suntem prompți în a face îmbunătățiri continue pe baza feedback-ului vizitatorilor site-ului.
Email: hello@stampops.com
Ne străduim să răspundem la feedback în termen de 3 zile lucrătoare.

24/7 Asistență Clienți

Echipa noastră îți stă la dispoziție 24/7 pentru orice nelămurire, întrebare sau cerere.

Garanție De Returnare A Banilor De 30 De Zile

Îți garantăm că vei iubi produsele Stampops sau vei primi 100% din banii tăi înapoi.

Livrare Gratuită

Bucurați-vă de livrare gratuită la toate comenzile de pe site-ul nostru.

Urmărește comanda ta