Sari la conținut

Termeni și condiții

Introducere

Proprietar, director și responsabil pentru publicitate:

MSG GROUP LLC

hello@stampops.com

 

Site-ul este găzduit de:

Shopify INC.

124 York St. Ottawa

ON K1N 5T5

CANADA

 

Stampops este un site de comerț electronic care oferă produse și servicii. Aceste produse și servicii sunt supuse următorilor Termeni și Condiții. Prin utilizarea site-ului Stampops, luați la cunoștință și sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții.


Produse și Servicii

Stampops oferă pe site-ul său o varietate de produse și servicii. Produsele și serviciile pot fi în funcție de disponibilitate, iar prețurile pot varia. Stampops își rezervă dreptul de a modifica, actualiza sau întrerupe orice produs sau serviciu fără notificare prealabilă. Stampops își rezervă, de asemenea, dreptul de a limita cantitățile de produse sau servicii pe care un client le poate achiziționa.


Serviciile site-ului
Site-ul oferă servicii de comerț electronic care se concentrează pe promovarea și vânzarea unei game de produse. Aceste produse includ ștampile personalizate cu nume de diferite modele, care permit clienților să imprime orice nume sau pictogramă pe îmbrăcăminte folosind cerneală sintetică, precum și accesorii aferente, cum ar fi bandă de imprimare și autocolante. Serviciile site-ului noastru sunt unice și de înaltă calitate, oferind clienților o valoare excelentă.

Pentru a achiziționa produsele noastre, puteți utiliza diverse opțiuni de plată, cum ar fi carduri de credit și debit, Stripe și PayPal. După efectuarea unei achiziții prin intermediul site-ului web, agentul nostru desemnat se va ocupa de procesul de expediere și va livra produsele la adresa pe care ați furnizat-o.

 

Comenzi și Plată

Clienții pot plasa comenzi pe site-ul Stampops. Prin plasarea unei comenzi, clientul este de acord să plătească pentru produsele sau serviciile comandate, inclusiv orice taxe și taxe de expediere aplicabile. Plata se poate face folosind una dintre metodele de plată oferite pe site. Toate plățile trebuie efectuate integral și înainte de livrare.


Transport și Livrare

Stampops va expedia produsele la adresa de livrare furnizată de client în timpul procesului de comandat. Timpul de livrare poate varia în funcție de metoda de expediere selectată și de locația clientului. Stampops nu este responsabil pentru eventualele întârzieri ale transportului sau livrării care pot apărea.


Returnări și Rambursări

Politica de returnare și rambursare prevede că achizițiile efectuate sunt finale și nerambursabile/nereturnabile după treizeci (30) de zile de la data achiziției. Cu toate acestea, în cazul în care produsul primit nu corespunde specificațiilor, clienții pot solicita returnarea sau rambursarea, contactându-ne la hello@stampops.com în termen de treizeci (30) de zile de la data achiziției și furnizând un motiv pentru returnare sau rambursare


Dacă un client primește un produs defect sau neconform, acesta poate solicita returnarea sau rambursarea în termen de treizeci (30) de zile de la data achiziției, contactându-ne la hello@stampops.com și furnizând o explicație împreună cu o imagine a defectului/problemei produsului.

În cazul în care cererea de returnare sau rambursare a unui client este aprobată din orice motiv, vom furniza adresa agentului nostru prin e-mail. Clientul va trebui să trimită produsul defect/neconform la adresa agentului nostru, conform recomandărilor.

Dacă este necesară o returnare sau o rambursare, clientul este responsabil pentru acoperirea costurilor de transport însuși.

Dacă o rambursare este aprobată, banii clientului vor fi rambursați direct pe cardul de debit/credit pe care l-a folosit pentru a cumpăra produsul de la noi, odată ce am primit produsul în siguranță de la client.

Sunteți responsabil pentru costurile de expediere aferente returnării articolului dumneavoastră, iar costurile de transport nu sunt rambursabile.


În cazul în care compania de transport/curierul ne returnează un colet din cauza unei adrese nelivrabile furnizate de dumneavoastră, veți fi responsabil pentru nelivrarea produsului.


Proprietate Intelectuală

Conținutul de pe site-ul Stampops, incluzând, dar fără a se limita la, text, grafică, logo-uri, imagini și software, este proprietatea Stampops sau a afiliaților săi și este protejat de drepturile de autor și de alte legi privind proprietatea intelectuală. Clienții nu pot folosi, reproduce, modifica, distribui sau afișa niciun conținut fără acordul prealabil scris al Stampops.


Conduita Utilizatorului

Clienții pot folosi site-ul Stampops numai în scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni și Condiții. Clienții nu pot utiliza site-ul web în niciun fel care ar putea deteriora, dezactiva, supraîncărca sau deteriora site-ul sau să interfereze cu utilizarea și bucuria oricărei alte părți în folosirea site-ului. Clienții nu pot folosi niciun mijloc automatizat, inclusiv spider-i, roboți sau scraper-e, pentru a accesa site-ul web Stampops sau sistemele acestuia.


Exonerarea de Responsabilitate a Garanțiilor

Site-ul Stampops și tot conținutul, produsele și serviciile furnizate pe sau prin intermediul site-ului web sunt furnizate „ca atare” și „așa cum sunt disponibile” fără garanții de nici un fel, fie exprese, fie implicite, inclusiv, dar fără a se limita la, garanțiile implicite de vandabilitate, potrivirea pentru un anumit scop și non-infringement. Stampops nu garantează că site-ul web sau orice conținut, produse sau servicii furnizate pe sau prin intermediul site-ului web vor fi fără erori, neîntrerupte sau fără viruși sau alte componente dăunătoare.

 

Limitarea Răspunderii

În măsura maximă permisă de lege, Stampops și afiliații săi, ofițerii, directorii, angajații, agenții și furnizorii nu vor fi răspunzători pentru nicio daună indirectă, incidentală, specială sau consecutivă care decurge din sau în legătură cu utilizarea site-ul web Stampops sau produsele sau serviciile oferite pe site. În niciun caz răspunderea Stampops nu va depăși suma plătită de client pentru produsul sau serviciul specific care a dat naștere reclamației.

Despăgubiri

Clienții sunt de acord să despăgubească și să nu tragă la răspundere Stampops și afiliații, ofițerii, directorii, angajații, agenții și furnizorii săi  pentru orice pretenții, pierderi, daune, răspunderi, costuri și cheltuieli, inclusiv onorariile avocaților, care decurg din sau sunt legate de această utilizarea de către client a site-ului web Stampops sau încălcarea de către client a acestor Termeni și Condiții.

Legea Aplicabilă și Soluționarea Litigiilor

Acești Termeni și Condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile statului California, fără a da efect niciunui principiu al conflictelor de legi. Orice dispută care decurge din sau în legătură cu acești Termeni și Condiții va fi rezolvată prin arbitraj obligatoriu în conformitate cu regulile Asociației Americane de Arbitraj, iar arbitrajul se va desfășura în Los Angeles, California.

Separabilitate

Dacă vreo prevedere a acestor Termeni și Condiții este considerată invalidă sau inaplicabilă, prevederile rămase vor rămâne în vigoare și în efect.

Întregul Acord

Acești Termeni și Condiții constituie întregul acord dintre Stampops și clienții săi și înlocuiesc toate acordurile și înțelegerile anterioare, scrise sau orale, referitoare la obiectul acestor Termeni și Condiții.
Amendamente

Stampops își rezervă dreptul de a modifica, actualiza sau schimba acești Termeni și Condiții în orice moment, iar orice astfel de modificări vor intra în vigoare imediat după postarea pe site. Clienții sunt responsabili pentru revizuirea periodică a acestor Termeni și Condiții pentru a asigura conformitatea.

Informații de Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești Termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la hello@stampops.com.

Vă mulțumim că ați citit acești Termeni și condiții. Prin utilizarea site-ului Stampops, luați la cunoștință și sunteți de acord să respectați acești Termeni și Condiții.

 

24/7 Asistență Clienți

Echipa noastră îți stă la dispoziție 24/7 pentru orice nelămurire, întrebare sau cerere.

Garanție De Returnare A Banilor De 30 De Zile

Îți garantăm că vei iubi produsele Stampops sau vei primi 100% din banii tăi înapoi.

Livrare Gratuită

Bucurați-vă de livrare gratuită la toate comenzile de pe site-ul nostru.

Urmărește comanda ta