Sari la conținut

 Faceți cunoștință cu Stampop 

Stampop, acest mic panda roșu și drăguț este un adevărat star rock! Este prietenos, distractiv și îi place să ajute copiii să se simtă speciali. Stampop este aici pentru a le reaminti copiilor că sunt unici și în același timp și că bunurile lor ar trebui să fie. Așadar, lăsați-l pe Stampop să vă ajute să țineți evidența bunurilor copilului și să vă pregătească puțin mai bine pentru școală!

 Povestea Noastră

Noi, cei de la Stampops, credem că fiecare copil este special și de aceea am creat o gamă de produse personalizate care sunt perfecte pentru a ține evidența bunurilor copilului tău. Produsele noastre sunt concepute pentru a ajuta părinții ocupați să economisească timp și efort, oferind în același timp copiilor lor simțul responsabilității.

 

 Viziunea Noastră

Viziunea noastră este de a face viața mai ușoară părinților, ajutând în același timp copiii să se simtă speciali și importanți. Dorim să scăpăm de stresul pregătirii pentru școală și grădiniță, oferind produse personalizate, de înaltă calitate, practice și distractive.

 

 Produse Unice

Fiecare dintre produsele noastre este unic și a fost conceput atât pentru părinți, cât și pentru copii. De la ștampile și rucsacuri personalizate, la etichete drăguțe și colorate, produsele noastre sunt perfecte pentru a ține evidența bunurilor copilului tău și pentru a te asigura că nu se pierd sau nu se amestecă cu cele ale altor copii.

Dacă ai ajuns pe această pagină, Stampop are un cadou pentru tine: primești 5% reducere la comanda ta cu codul de reducere „ourstory” :)

24/7 Asistență Clienți

Echipa noastră îți stă la dispoziție 24/7 pentru orice nelămurire, întrebare sau cerere.

Garanție De Returnare A Banilor De 30 De Zile

Îți garantăm că vei iubi produsele Stampops sau vei primi 100% din banii tăi înapoi.

Livrare Gratuită

Bucurați-vă de livrare gratuită la toate comenzile de pe site-ul nostru.

Urmărește comanda ta