Sari la conținut

Politica de returnare si livrare

Politica de Returnare și Livrare

Când mă pot aștepta să fie expediată comanda mea?

Ne asigurăm că livrăm comenzile rapid! Comanda dumneavoastră va fi expediată de la fabricile noastre în termen de două zile lucrătoare de la confirmare.

V-ați răzgândit?

Dacă trebuie să anulați sau să faceți ajustări la comanda dumneavoastră, contactați-ne imediat! Nu vom putea face nicio modificare după ce comanda dumneavoastră a fost procesată pentru livrare, așa că vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil pentru asistență.

Care sunt opțiunile de livrare și cât timp va dura?

Livrarea standard durează de obicei aproximativ 5-18 zile lucrătoare.

Vă rugăm să rețineți că timpii de livrare nu includ cele două zile suplimentare necesare pentru a vă pregăti comanda.

În unele cazuri, poate exista o întârziere de până la 10 zile lucrătoare din cauza locației clientului și a oricăror întârzieri neașteptate a companiei de livrare. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când plasați comanda.

 

Cum îmi urmăresc comanda?

Pentru a urmări comanda dumneavoastră, clienților li se va furniza un număr de urmărire securizat atunci când efectuează achiziția. Acest număr este atașat la coletul lor și poate fi folosit pentru a-i urmări locația în orice moment. Pentru a accesa pagina de urmărire a expedierii, faceți click aici. De menționat că, în unele cazuri, articolele pot fi livrate în mai multe pachete din motive logistice. În ciuda faptului că pavhetele sunt expediate în termen de două zile lucrătoare de la confirmare, numărul de urmărire, poate dura până la 72 de ore sau mai mult pentru a fi actualizat, în funcție de sincronizarea companiilor de transport.

 

Politica de rambursare

Politica noastră de returnare este valabilă pentru o perioadă de 30 de zile de la primirea coletului. Din păcate, după expirarea acestei perioade, nu vom putea accepta retururi, schimburi sau înlocuiri. Articolul trebuie să fie nou și în ambalajul original pentru a fi eligibil pentru rambursare.

 

Transport internațional

Pentru comenzile internaționale, puteți cumpăra de la noi cu toată încrederea. Livrăm produsele noastre pe tot globul și colaborăm cu cele mai importante servicii de curierat pentru a ne asigura că pachetul dumneavoastră ajunge prompt.

 

Rambursări

Rambursările către cardurile de credit pot dura până la 10 zile lucrătoare pentru a apărea în contul dumneavoastră, care pot varia în funcție de furnizorul de credit. Vă rugăm să rețineți că totuși costurile de transport nu sunt rambursabile.

 

Nu mi-am primit coletul, ce ar trebui să fac?

În cazul în care nu ați primit coletul în timpul estimat de livrare, vă rugăm să ne contactați imediat.

 

Produsul nu a ajuns conform promisiunii / a fost deteriorat / nu a funcționat?

Dacă produsul a sosit deteriorat, rupt sau nu a funcționat corespunzător, faceți fotografii (sau un videoclip, dacă este necesar) și trimiteți-le prin e-mail. Fiecare articol pe care îl vindem este ales cu meticulozitate și verificat pentru calitate înainte de expediere, dar astfel de incidente pot apărea în timpul transportului și nu sunt în controlul nostru. Vă rugăm să ne contactați pentru un răspuns și tratarea problemei.

 

Doriți să vorbiți cu noi?

Dacă vreți să ne contactați, vă rugăm da-ți click aici.

24/7 Asistență Clienți

Echipa noastră îți stă la dispoziție 24/7 pentru orice nelămurire, întrebare sau cerere.

Garanție De Returnare A Banilor De 30 De Zile

Îți garantăm că vei iubi produsele Stampops sau vei primi 100% din banii tăi înapoi.

Livrare Gratuită

Bucurați-vă de livrare gratuită la toate comenzile de pe site-ul nostru.

Urmărește comanda ta