Sari la conținut

Întrebări frecvente

Pentru a ușura lucrurile, am întocmit o listă cu cele mai frecvente întrebări care pot apărea. Dacă nu găsiți răspunsul pe care îl căutați sau doriți să luați legătura cu unul dintre reprezentanții noștri, puteți oricând să faceți acest lucru prin intermediul paginii noastre de servicii pentru clienți de pe site.

infoInformații folositoare despre Stampops - ștampile personalizate

Absolut! Ștampilele Stampops sunt complet sigure de utilizat. Cernelurile noastre pe bază de apă nu sunt doar blânde cu țesăturile, ci și ecologice. Dacă este necesar, cerneala poate fi îndepărtată în timp, permițând reutilizarea hainelor.

Dimensiunile ștampilei sunt de aproximativ 50X60X2mm, ștampila este realizată din plastic de înaltă calitate, iar cerneala este pe bază de apă.

Puteți încadra până la 13 caractere pe prima linie și 10 caractere pe a doua linie (opțional), cu sau fără pictogramă lângă nume.


Pentru a doua linie (care este opțională), puteți adăuga un număr de telefon - cea mai comună utilizare.


În plus, vă putem personaliza ștampila Stampop în orice limbă doriți!

Ștampila poate fi folosită pe majoritatea țesăturilor, cu excepția materialelor sintetice precum poliesterul și nailonul.
Vă sugerăm să evitați aceste tipuri de țesături și, în schimb, să folosiți bandă albă și să o marcați cu ștampila.
În afară de asta, ștampila poate fi folosită și pe carton și orice fel de hârtie.

Sigur că da! Fiecare comandă vine cu o bandă albă pe care poți ștampila numele, astfel încât să o poți folosi pe țesătură închisă sau neagră. Doar apăsați panglica albă pe îmbrăcăminte și ștampilați numele.

Deoarece acest produs este personalizat, timpul estimat de livrare este de 5-18 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Cu toate acestea, aceasta poate fi amânată cu până la 10 zile lucrătoare, în funcție de adresa clientului și de orice probleme neprevăzute cu serviciul de curierat, așa că vă rugăm să aveți în vedere acest lucru atunci când comandați. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați politica noastră de expediere și retur.

Bineînțeles! Asigurăm o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile pentru toate comenzile.
Vom oferi o rambursare completă în termen de 30 de zile de la primirea produsului, în funcție de politica noastră de returnare și expediere.

securityPlăți, anulări și securitate

În efortul de a vă oferi cel mai înalt nivel de securitate atunci când cumpărați online, am folosit cele mai sofisticate instrumente din acest domeniu în crearea unui sistem de salvgardare a informațiilor și de păstrare a confidențialității, bazat pe cele mai recente metode. Tehnologia SSL și reglementările PCI DSS sunt folosite pentru a vă proteja datele de facturare pe măsură ce acestea circulă prin web. Cumpărați de pe web - achiziție sigură!

Puteți plăti online folosind un card de credit sau PayPal. În plus, puteți face o achiziție împreună cu un reprezentant telefonic.

Este posibil să vedeți achiziția pentru comanda dumneavostră pe cardul de credit sub numele: „Stampops”. Dacă nu găsiți achiziția, contactați-ne și vom încerca să vă ajutăm.

Puteți anula o comandă pentru un articol și puteți solicita o rambursare minus o taxă de manipulare de 5% din valoare. Odată ce comanda dumneavostră a fost procesată pentru livrare, nu putem accepta nicio modificare, așa că vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil dacă doriți să anulați comanda.

local_shippingLivrare & Returnare

Garantăm livrare rapidă! Expediem comenzile din fabricile noastre în termen de două zile lucrătoare după confirmarea comenzii.

Timpul de livrare pentru comenzile standard este între 5 și 18 zile lucrătoare, pentru comenzile „livrare la domiciliu” este între 5 și 18 zile lucrătoare.

Intervalul de livrare expres este de 5 până la 18 zile lucrătoare.

Perioada de timp nu include timpul de procesare a comenzii, care durează două zile suplimentare. În unele cazuri excepționale, livrările pot fi întârziate cu până la 10 zile lucrătoare, situații imprevizibile ce țin de companiile de curierat.

Este esențial de reținut că majoritatea articolelor de pe site au disponibilă opțiunea ca livrare la domiciliu, dar din cauza limitărilor companiei de curierat, produsele care includ lichide sau poze mari nu pot fi livrate la tine acasă. Așadar acele articole nu sunt incluse în „vânzarea la domiciliu” sau ca opțiune de livrare atunci când faci achiziția.

După ce ai plasat comanda, veți primi un număr de urmărire securizat care va fi atașat coletului. Acest număr de urmărire îți va permite să știi unde se află pachetul tău în orice moment.

Este important să reții că, în unele cazuri, produsele pot fi expediate în mai multe pachete din motive logistice.

În timp ce, de obicei, expediem comenzi în termen de două zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, este posibil să dureze până la 72 de ore sau mai mult pentru ca sistemul să actualizeze numărul de urmărire. Această întârziere se datorează sincronizării automate cu sistemul de transport al companiei de transport.

Politica noastră de rambursare este valabilă 30 de zile din momentul primirii coletului. Dacă au trecut mai mult de 30 de zile, din păcate, nu îți vom putea oferi o rambursare, un schimb sau livrarea unui produs de înlocuire.

Pentru a procesa o rambursare, articolul trebuie să fie nou/nefolosit și în ambalajul original.

Poți achiziționa produse de pe site, cu încredere, de oriunde din lume. Expediem oriunde în lume și ne întâlnim cu marile companii de transport pentru a-ți primi coletele mai repede. Perioadele de livrare sunt aceleași cu cele afișate în partea de sus a paginii.

Rambursările cu cardul de credit sau PayPal pot apărea în cont după un termen de până la 10 zile lucrătoare și în funcție de timpii de procesare a rambursării. Acest lucru poate varia între diferitele companii de credit. Te rugăm să reții că sumele costurilor de transport nu sunt rambursabile.

Dacă coletul nu a fost primit în timpul de expediere stabilit, te rugăm să ne contactezi imediat pentru a solicita o rambursare.

În cazul în care produsul ajunge deteriorat, spart sau nu funcționează, clientul trebuie să ne furnizeze fotografii sau un videoclip al produsului, astfel încât să putem gestiona situația în consecință. Deși selectăm cu atenție și verificăm calitatea fiecărui produs înainte de expediere, pot apărea accidente în timpul tranzitului, care sunt în afara controlului nostru. Dacă se întâmplă acest lucru, te rugăm să ne contactezi pentru îndrumări suplimentare cu privire la modul de a proceda în cazul tău.

supportService și Suport

Desigur! Reprezentanții noștri sunt dornici să vă ofere un serviciu plăcut și personalizat, ajutându-vă în plasarea unei comenzi pe site-ul nostru. Ne puteți împărtăși detaliile dumneavoastră completând formularul de pe site-ul nostru web sau trimițând un e-mail.

Oferim mai multe platforme pentru confortul dumneavoastră. Ne puteți contacta prin e-mail, completând un formular pe site-ul nostru web sau prin canalele noastre sociale.

Echipa noastră de servicii pentru clienți vă stă la dispoziție 24/7.

live_help

Nu ați găsit un răspuns la întrebarea dumneavostră?

Membrii echipei noastre sunt încântați să răspundă oricăror întrebări pe care le-ați putea avea.

24/7 Asistență Clienți

Echipa noastră îți stă la dispoziție 24/7 pentru orice nelămurire, întrebare sau cerere.

Garanție De Returnare A Banilor De 30 De Zile

Îți garantăm că vei iubi produsele Stampops sau vei primi 100% din banii tăi înapoi.

Livrare Gratuită

Bucurați-vă de livrare gratuită la toate comenzile de pe site-ul nostru.

Urmărește comanda ta